Cheese Tiramitsu


Banner





Jom Join 1st GIVEAWAY from Telekungnajwa
7 May 2012 | 11:12 pm

Assalamualaikum =')

Siapa nak telekung free? Okay kalau nak jom join giveaway ni okay.



Klik banner untuk join
Tarikh tutup : 8 May 2012


Di Telekungnajwa anda boleh dapatkan macam-macam design telekung dengan harga yang amat berpatutan. Telekung di sini juga ada banyak design dan corak yang boleh anda pilih. Memang rambang mata!



 Telekung cotton dengan sulaman yang sangat menarik.





telekung sutera exclusive + sejadah + bag
memang sangat cantik!


 Telekung travel

Telekung ni sangat sesuai untuk di bawa ke mana-mana sahaja.
Contohnya kalau kita hendak berjalan jauh dan bermusafir. Telekungnya boleh
disimpan dalam beg comel yang disediakan. Boleh jimat ruang kan?
Tak perlu lagi bawa beg besar-besar untuk simpan telekung.
Telekung travel ini boleh didapati dengan pelbagai jenis warna.
Pilih sahaja warna idaman hati :)






Telekung kanak-kanak

Selain telekung untuk orang dewasa, telekungnajwa juga menjual
telekung untuk kanak-kanak dengan corak yang sangat menarik.
Memang comel sungguh corak telekung untuk kanak-kanak ni.
Beli la satu untuk anak anda di rumah hehe.


Untuk melihat lebih banyak lagi koleksi telekung dan barangan
yang lain boleh ke 

Facebook Telekungnajwa

Blog Telekungnajwa


Tag :



Goodluck semua xD




4 Comment


Thanks for reading :)




Older Post |